Szervizes kolléga kerestetik Budapesten

Mi felkészültünk a mai kor kihívásaira – és Te?

A véredben van az informatikai rendszerek ismerete, az operációs rendszerek és a hálózatok konfigurálása, alkalmazások telepítése? Szívesen dolgoznál Budapesten egy olyan vállalatnál, amely úttörő szerepet vállalt az IP alapú videó rendszerek elterjesztésében? Elégedettséggel tölt el, ha a nem működő dolgokat működővé változtathatod?

Akkor figyelj, mert csapatunkba Szervizes kollégát keresünk…

Az IP alapú videórendszerek és a prémium biztonságtechnikai rendszerek hozzájárulnak egy biztonságosabb, élhetőbb világhoz. Olyan elsőosztályú megoldásokat kínálunk partnereinknek, mint az Axis, Milestone, Hanwha Techwin, Netavis és még további nagy nevek ezen a piacon. Úgy alakítottuk ki portfóliónkat és működésünket, hogy minden tekintetben a szakmai élvonalat és a megbízhatóságot képviseljük.

„Ami elromolhat, az el is romlik”

Ahogy Murphy is megállapította ezt már évtizedekkel ezelőtt, úgy nálunk sem ismeretlen, hogy időnként kalibrálni, szervizelni kell az általunk disztributált eszközöket. Ehhez keressük azt az elhivatott, fejlődni és dolgozni akaró szervizes kollégát, aki tudásában, törekvésben, és szellemiségben is beleillik csapatunkba.

Ahhoz, hogy el tudd végezni a napi munkát, bizonyos informatikai és egy kis műszaki tudással is fel kell legyél vértezve. Mivel az általunk képviselt megoldások inkább komplex IT rendszereket alkotnak, túlmutatva a hagyományos biztonságtechnikán. Ezért elengedhetetlen, hogy alapos rendszergazdai ismereteid legyenek szoftveres területen. Nem elegendő, hogy fel tudsz telepíteni egy Windows-t, be is kell tudnod állítani megfelelően.

A rendszereink hálózatokban működnek, ezért LAN, switchek, routerek, WiFi-k és háttértárak kalibrálásának a kisujjadban kell lennie. A számítógépes hardverek ismerete, összeszerelése, és esetenként a hibák megállapítása, azok javítása is a mindennapos munka része.

Tudd, hogy mit jelent a feszültség, áram, ellenállás, és tudj bekötni relét, diódát, ledet. Egy rossz bekötés végzetes kárt okozhat a berendezésekben, ezért alapvető műszaki véna és ismeretek nélkül nem lehet boldogulni.

Annak érdekében, hogy precízen és szervezetten működjünk, szükség van néhány adminisztratív feladat ellátására is. Ritkán fordul elő ugyan, de megtörténhet, hogy közvetlenül a gyártóval kell lebonyolítanod egy eszköz cseréjét, ha házon belül nem tudnánk megjavítani. Ezekben az esetekben adminisztrálni kell a garanciális ügyintézést és a termékcserét is. A gördülékeny működés érdekében saját, egyszerűen kezelhető ügyviteli szoftvert használunk, de ettől nem kell megrémülni, megtanítjuk a használatát.

Beszállító partnereink a legmagasabb minőséget képviselik Európában. A legtöbb esetben angolul kommunikálunk, ezért elengedhetetlen, hogy ne csak tudj legalább társalgási szinten ezen a nyelven, de merj is megszólalni.

Eddig izgalmas, ugye? De mit is adunk cserébe?

Számunkra elsődlegesek az emberi kapcsolatok. Olyan munkahelyet építünk, ahol valóban családias légkör uralkodik. Forgalmunkhoz képest egyáltalán nem vagyunk sokan, és nincsenek zárt ajtók nálunk: bármikor, bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Mindez megfelelő rugalmasságot ad a munka/élet egyensúly biztosításához.

Azt is pontosan tudjuk, hogy szükség van időnként a kikapcsolódásra ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A mindennapok során erre profi csocsóasztalunk, dartsunk és további csoportjátékok adnak lehetőséget. Rendszeresen tartunk céges rendezvényeket és csapatépítő eseményeket is, hogy valóban értékes munkahelyi, már-már baráti kapcsolatokat tartsunk fenn egymással. Nem azért csináljuk ezt, mert muszáj, hanem azért, mert őszintén hisszük, hogy így tudunk együtt hosszú távon jól együtt dolgozni.

Ahogy a termékportfóliónkban, úgy önmagunknál is szem előtt tartjuk a folyamatos fejlődést. Ezért rendszeresen szakmai és angol nyelvi oktatásokat tartunk, hogy tudásunk ne csak naprakész legyen, de napról napra többet tudjunk kihozni magunkból.

Milyen lesz a fizetésed? NEM versenyképes, hanem…

Tudjuk, hogy ahhoz, hogy előre tudj lépni az életben és meg tudd valósítani céljaidat nem elegendő, ha jó fizetést adunk. Legfontosabb értéknek tartjuk a tisztességet és a becsületességet, és ezt a juttatásokban is tükrözzük. Amennyiben elkezdjük az együttműködést, garantáljuk, hogy elégedett leszel a bérezéssel.

Ezen felül a munkádhoz is megadunk minden segítséget, amire szükséged lesz. A hatékonyságot és a kényelmet szolgáló, prémium kategóriás irodabútorokkal szereltük fel irodánkat, de céges telefont és saját laptopot is biztosítunk. Ha pedig körvonalazódott, hogy hosszú távon is együtt tudunk működni, úgy akár egy céges autóról is beszélhetünk majd.

Megbecsüljük a hűséget, ezért a nálunk eltöltött idő alapján, sávosan növekvő egészségbiztosítást is biztosítunk, ezzel is támogatva a fizikai és mentális jólléted.
Mivel kis létszámú vállalkozás vagyunk, nincsenek hangzatos pozícióink. Mi tudásban, egymás megbecsülésében, emberi kapcsolatokban és anyagilag lépünk együttesen előre.

Még egy apróság…

Amennyiben video megfigyelő rendszerekkel is dolgoztál már, vagy van informatikai, esetleg elektronikai végzettséget, telepítői tapasztalatod, vagy netalán SQL programozói tudásod, úgy jó eséllyel előnnyel indulsz más jelentkezőkhöz képest. Sokkal fontosabb azonban, hogy akarj és szeress dolgozni, mert ezek mind megtanulhatók, és meg is tanítjuk, ha hiányzik egy, vagy több dolog.

Hogyan jelentkezhetsz?

Nézd át weboldalunkat, hogy még több információt megismerj rólunk és küldd el az önéletrajzodat a gabor.laczko@aspectis.hu email címre. Kérlek a tárgymezőben tüntesd fel, hogy Szervizes pozícióra jelentkezel, de az is jó megoldás, hogy egyszerűen kitöltöd a lentebbi űrlapot!

Ha írsz egy motivációs levelet is arról, hogy miért szeretnél nekünk dolgozni, akkor garantáltan visszahívunk telefonon!

 

 
Hírlevél feliratkozás