Blog
Milestone Upgrade limitált idejű promóciók
Két promóciója is elérhető 2019. októberéig a Milestone Systems-nek, amelyekkel sokkal olcsóbban, bizonyos esetekben külön költség frissíthet a Milestone XProtect VMS-nek továbbra is támogatott kiadásaira.
Net2Online – Paxton rendszer kezelése bárhonnan, böngészőből
A Paxton bejelentette a Net2 szoftverének legújabb verzióját, amelynek a legnagyobb újdonsága a Pro kiadáshoz érkezett; külön költség nélkül elérhetővé vált hozzá a Net2Online, amely lehetővé teszi a Paxton rendszerek interneten keresztüli, mégis biztonságos kezelését távolról.
A Wisenet kamerák díjakat nyertek szerte a világban
A mostanában útjára indított, könnyedén telepíthető Wisenet X Plus dóm kamera sorozat két kategóriában is nyert. Platinum díjat nyertek a HD videomegfigyelő kamera kategóriában a Security Today magazin nagynevű Govies Government Security Awards-ján (The Govies), továbbá nyertek a „Money-Saving Products” kategóriában a Buildings Media-nál.
Hogyan növelhetik a bevásárló központok a bevételeiket analitikákkal
Az, hogy az emberek hogyan vásárolnak, lassan megváltozott. Az online vásárlás egyre népszerűbbé vált, szóval most már az élmény miatt járnak az üzletházakba. A vásárláson túl, az üzletházak arról is szólnak, hogy élményt nyújtanak a látogatóknak – elvárva, hogy a boltban történő vásárlás élménye olyan gördülékeny legyen, akárcsak az online. Itt jönnek képbe az analitikák.
Az Axis ARTPEC chipjének 7. generációja új képességekkel ruházza fel a kameráikat
Az Axis bejelentette a saját fejlesztésű, hálózati videóra optimalizált ARTPEC chipjének 7. generációját. Az új chip számos új funkcióval és képességgel fogja felruházni az jövőben megjelenő Axis hálózati kamerákat.